• 14-12-2016

Motionsdag 2016

• Thomas Wollerup den 08-12-2016
    Kære forældre

Hermed seneste nyt vedr. renovering:

1A er i gl. EDB til og med 4. lektion i morgen fredag. Fra 5. lektion flytter klassen tilbage til eget lokale.

Fra i morgen fredag 5. lektion er 0A i gl. EDB og 1B i N/T. 0A og 1B bliver i de lokaler indtil fredag 4. lektion i næste uge.

De uforudsete ting der har været undervejs, har rykket lidt ved tidsplanen. Vi har heldigvis dygtige håndværkere og pedel, der arbejder ihærdigt på at nå tingene alligevel.

• Thomas Wollerup den 02-12-2016
    Kære forældre

Varde Kommune arbejder med en ny platform til årsplaner, periodeplaner og elevplaner. Den valgte platform hedder Meebook.

For at få adgang til de ovennævnte ting, skal I som forældre selv oprette jer som brugere på meebook.com. I kan se en guide her: https://vimeo.com/143226599 og der er også vedhæftet guide som dokument.

Jeg har en forventning/ambition om, at alle forældre er oprettet inden vi går på juleferie.

På skolen arbejder vi med at lære Meebook at kende, og vi udvikler os løbende gennem det daglige arbejde og kurser. Allerede nu vil I kunne finde årsplaner, når I opretter jer og logger ind.

Skulle man støde på problemer med at oprette sig har Vicki og jeg mulighed for at hjælpe jer d. 6/12 kl. 7.30-8.00 og 7/12 kl. 16.00-16.30, hvor vi står klar på skolen til at guide.

Jeg håber, at I vil tage godt imod den nye platform. Nogle af jeres børn har allerede arbejdet meget med Meebook, og de er meget begejstrede.

• Thomas Wollerup den 01-12-2016
    Kære forældre.

Vi er nu ved at være klar til næste etape af renoveringen. Renoveringen bliver efter flg. plan:

5. + 6. december: Personalerum/lærerværelse, gl. SU og 1A renoveres. Vi har midlertidig personalerum (indtil kl. 14.15) i Huset og 1A flytter til gl. EDB.

7. + 8. december: 1B + BHK renoveres. 1B flytter til N/T og BHK flytter til gl. EDB.

12. + 13. december: 3B + 2A renoveres. 3B flytter til N/T og 2A flytter til gl. EDB

14. + 15. december: 2B og musik renoveres. 2B flytter til gl. EDB og musik er lukket.

Ovenstående plan er den både håndværkere, Henrik og jeg håber vil holde. Denne del af renoveringen er lidt mere følsom overfor bl.a. vejret.

Overordnet set går renoveringen godt, og vi følger i store træk tidsplanen. Jeg er taknemmelig for den forståelse for rod osv. der er blandt både elever, forældre og personale.